Hoe het begon
Als ervaren wandelaars viel het ons op dat het aanbod van geheel verzorgde meerdaagse wandeltochten in Nederland beperkt is. Tijdens een van onze vele wandelingen in het Nationaal park De Veluwezoom kregen we het idee om een meerdaagse wandeltochten te organiseren voor vrienden en bekenden. We wilden hen net zo van het wandelen en het Bourgondische leven laten genieten als wij doen. Want behalve van wandelen houden wij ook van al het goede dat het leven te bieden heeft. Lekker eten, een heerlijk glas wijn of een goed getapt biertje na afloop van een wandeltocht hoort er wat ons betreft bij.
Eind oktober 2016 was dan ook onze eerst georganiseerde meerdaagse wandeltocht: ‘De Veluwezoom wandeltweedaagse’. Wij waren erg benieuwd naar de reacties op deze tocht en gelukkig waren alle 21 deelnemers erg enthousiast. Ze hadden heerlijk genoten van zowel de prachtige wandelroutes als de lunch, het diner, het hotel en het onbezorgd lopen zonder bagage. Heerlijk genieten met verrassingen onderweg. Voor herhaling vatbaar dus. Bourgondisch Bewegen leek ons een toepasselijke naam.

Bourgondisch Bewegen
Wij organiseren meerdaagse wandeltochten voor mensen die van het goede leven houden: de Bourgondiƫrs. Voor iedereen die geniet van heerlijk eten en drinken, maar ook graag sportief bezig is.
Onze wandeltochten zijn rondom het Nationaal Park Veluwezoom. Hierbij verzorgen we je volledig: welkomstdrankje, een goede lunch, versnaperingen onderweg, diner, hotelovernachting, ontbijt, een afscheidsdrankje. Ook regelen wij het bagagevervoer en zorgen wij voor mooie routes met duidelijke routebeschrijvingen.

Dat is dus volop onbezorgd genieten van wat het goede leven te bieden heeft!

Adres Gegevens

  | Lucy Menting
  | Vredenburgstraat 33, Westervoort
| +31 6 20154433
| info@bourgondischbewegen.nl

fb_20160311_15_03_25_saved_picture